Titta Kekäläinen

 
Olen 42 -vuotias kuopiolainen reipas ja iloinen "immeinen". Asun Kuopion laitakaupungilla Riistavedellä. Perheeseeni kuuluu puolisoni ja kaksi koiraa. Olen syntynyt Vehmersalmella. Kotoa sain vanhemmilta rakkauden lisäksi elämän eväiksi hyvän ja rehdin arvomaailman, jolla olen pärjännyt elämässäni. Perhe on minulle tärkeä asia.

Olen peruskoulutukseltani yliopppilas (1994), terveydenhoitaja (1998) ja sairaanhoitaja amk, aikuistenhoitotyö (2000). Sairaanhoitajana olen suorittanut myös mielenterveystyön (2003) ja johtamisen & kehittämisen (2007) erikoistumisopinnot. Olen suorittanut ylemmät ammattikorkeakouluopinnot (YAMK) sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutusohjelmassa (2013). Työhyvinvointikoordinaattorin koulutuskokonaisuuden suoritin em. opintojen ohessa vuonna 2012. Voisin sanoa olevani ikuinen opiskelija. On hienoa, että minulla on ollut mahdollisuus kehittyä ammatillisesti koko elämäni ajan.

Vuodesta 2003 olen työskennellyt Suomen aivotutkimus- ja kuntoutuskeskus Neuronissa. Ensin työskentelin sairaanhoitajana ja sitten apulaisosastonhoitajana. Vuodesta 2006 olen toiminut osastonhoitajana kuntoutusosastolla. Tämän lisäksi aloitin vuonna 2014 työskentelemään osa-aikaisesti Pohjois-Savon Allergia- ja Astmayhdistyksessä toiminnanjohtajana.

Ennen Neuroniin tuloa olen työsktennellyt sairaanhoitajana Kuopion yliopistollisessa sairaalassa mm. neurologisella osastolla ja Vehmersalmen kunnalla vanhustyössä vuodeosastolla, mielenterveysneuvolassa ja kotisairaanhoidossa. Lisäksi olen toiminut terveydenhoitajana äitiys- ja lastenneuvolassa, kouluterveydenhuollossa ja sairausvastaanotolla.

Nuorena, ennen ammattiin valmistumista tein siivoustöitä eri toimipisteissä, toimin lapsenvahtina ja olin töissä kaupassa sekä pesulassa. Opintojen aikana tein myös hoitotyön sijaisuuksia.

Harrastan luonnossa liikkumista, matkustelua, mökkeilyä ja koirien kanssa touhuamista. On hienoa seurata luonnon elämää eri vuodenaikoina. Minulla on hyvä lenkkikaveri naapurissa, jonka kanssa lenkkeilemme säännöllisesti ja parannamme maailmaa. Lisäksi pidän taiteesta.

Luottamustoimet:

Vehmersalmen Osuuspankin hallintoneuvoston jäsen vuodesta 2013 alkaen

Asunto-osakeyhtiö Vannilanpellon hallituksen jäsen vuosina 2005-2006 ja hallituksen puheenjohtaja vuosina 2006-2009

Vehmersalmen seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöryhmän varajäsen 1990-luvulla